Автоклиматици

Диагностика и ремонт на Автоклиматици - Сервиз Техно Мотор Спорт

Автоклиматици

Сервиз на автоклиматици и климатроници на леки, лекотоварни и товарни автомобили, друга агро и транспортна техника. Техно Мотор Спорт извършваме проверка, отстраняване на повреди, зареждане / дозареждане с фреон на климатици, хладилни агрегати и климатични системи в автомобили, микробуси, пикапи, кемпери, каравани, автобуси, камиони, багери, фадроми, селскостопанска техника (трактори, комбайни и др.). Притежаваме значителен опит в сервиза на автоклиматици. Нашата фирма работи както с частни лица, така и юридически и можем да посетим автопарк на транспортна фирма, ТИР паркинг, площадка на строителни, пътнотранспортни или агро машини. Дейността включва ремонт на компресори, подмяна на вентили, игли, смяна на тръби, заваряване, подмяна на кондензатори и други части от съответната климатична система.

Позвънете на Техно Мотор Спорт - 0895 845 333, 0895 531 189 и 0878 950 993

Работим на изключително конкурентни цени и разполагаме с
мобилна апаратура и група за ремонт на автоклиматик при Клиента!

При зареждане на климатиците, цената се определя комплексно от допълнения фреон и нашия труд, според цялата извършена операция, необходима за пълната изправност на Вашия климатик или климатроник.

Климатици на леки автомобили

Климатици на леки автомобилиТехно Мотор Спорт извършва зареждане, профилактика и сервиз на автоклиматици на леки и лекотоварни автомобили, бусове, пикапи, както и обслужване на хладилни агрегати. Сервизът е оборудван с необходимите инструмент и апаратура за ремонт и обслужване на автоклиматици, хладилна техника и агрегати. Разполага и с мобилна апаратура за посещения на адрес на клиента. Екипът притежават богат опит в сервизното обслужване на климатици на МПС.

Прочети още

Климатици на транспортна техника

Климатици на транспортна техникаТехно Мотор Спорт извършваме сервиз на климатици и хладилни агрегати на транспортна техника. Притежаваме значителен опит в сервиза на автоклиматици. Нашата фирма може да посети автопарковете на всяка транспортна фирма и ТИР паркинг. Дейността включва ремонт на компресори, подмяна на вентили, игли, смяна на тръби, заваряване, подмяна на кондензатори и други части от съответните климатични системи. Позвънете на Техно Мотор Спорт - 0895 845 333, 0895 531 189 и 0878 950 993 Работим на изключително конкурентни цени и разполагаме с мобилна апаратура и група ...

Прочети още

Климатици на агротехника

Климатици на агротехника  Диагностика, ремонт и зареждане на климатици за селскостопанска техника - трактори, комбайни и поддържащите ги транспортни автомобили. Техно Мотор Спорт предлага предсезонна профилактика на агротехниката, включително проверка за течове и евентуално дозареждане на фреони, подмяна на прегоряли кабели, ремонт на компресори и т.н. Разполагаме с резервни части за трактори и комбайни, както и с мобилен сервиз за ремонт, зареждне и профилактика на автоклиматик на камион, трактор, комбайн, а и всякаква друга селскостопанска, пътна и ...

Прочети още

Климатици на строителни машини

Климатици на строителни машини

Прочети още

Извършваме зареждане, профилактика и сервиз на климатични системи на автомобили, обслужване на хладилни агрегати на товарни автомобили, бусове, пикапи, както и монтаж и сервиз на битови климатични системи.

Сервизът е оборудван с необходимите инструмент и апаратура за ремонт и обслужване на автоклиматици, климатици за кабини и агрегати за хладилни помещения. Разполагаме и с мобилна апаратура за посещения и ремонт на адрес на клиента, независимо в автопарка, на полето или друго работно място.

Техно Мотор Спорт - поддръжка и ремонт на хладилна и климатична техника