Силов тунинг - Автосервиз Техно Мотор Спорт

Силов тунинг - Автосервиз Техно Мотор Спорт

Силов тунинг и повишаване на мощността на автомобила в сервиз Техно Мотор Спорт. Притежаваме дългогодишен опит в чип тунинг, силов тунинг, автодиагностика, сервиз на автоелектроника, смяна на управляващ софтуер с модернизиран и други автоуслуги. Самият силов тунинг позволява широка гама от опции, чрез които да се повиши мощността, в зависимост какво желаете Вие, до какви граници искате да стигнете. Могат да бъдат изградени нови турбо пътища, да се постави по-голям интеркулер, да се увеличи сечението на тръбите му, за да се увеличи дебита на охладения въздух, да се постави нова горивна помпа с по-големи дюзи, да се ъпгрейтне съединителя, да се модернизира двигателя и т.н.

Независимо на кой автосервиз ще се доверите, трябва да знаете, че е изключително важно да се внимава с въглеродните емисии, които автомобила Ви ще произвежда след този тунинговането, за да нямате проблеми при техническия преглед! Затова е добре да се доверите на автосервиз, който притежава опит в тази сфера.

Ако имате желание за силов тунинг, чиптунинг, смяна на управляващ софтуер с модифициран или други автоуслуги - консултирайте се с нас: 0895 845 333, 0895 531 189 и 0878 950 993