Чип Тунинг - Автосервиз Техно Мотор Спорт

Чип Тунинг - Автосервиз Техно Мотор Спорт

Чип Тунинг в автосервиз Техно Мотор Спорт, специализиран сервиз за автоелектроника, автодиагностика на автомобили, ванове, микробуси, транспортна и селскостопанска техника, четене и изтриване на грешки, следене на параметри в реално време, чип тунинг, силов тунинг, програмиране на чипове за автомобили, смяна на управляващ софтуер с модернизиран и др. автоуслуги.

Самият чиптунинг позволява повишаване мощността на автомобила на сравнително ниски цени. Почти всички турбо автомобили имат достатъчно заводски запас и чрез подходяща компютърна настройка могат да постигнат до 50 к.с. отгоре, спрямо заводския вариант. При този тунинг не е необходимо да се "отваря" двигателя на автомобила, но пък трябва да се отпуши изпускателната система, по възможност да се подмени със спортни ауспуси.

Важно е да се внимава с въглеродните емисии, които самия автомобил ще изпуска след този чип тунинг, за да нямате проблеми при техническия преглед.

Естествено, за да се получат по-добри резултати от тунинговането, може да се изградят нови турбо пътища, да се постави по-голям интеркулер, увеличаване сечението на тръбите му, за да се увеличи дебита на охладения въздух, нова горивна помпа с по-големи дюзи, да се "пипне" съединителя, има какво и по мотора ..., но това е вече силов тунинг и е необходимо първо да разберем до къде искате да стигнете като мощност.

Ако имате желание за чиптунинг, силов тунинг, смяна на управляващ софтуер с модифициран или други автоуслуги - консултирайте се с нас: 0895 845 333, 0895 531 189 и 0878 950 993